Christmas

It's snowing... A skies are sad...
All the world is dim and gray...
However we are glad!
We are meeting Christmas Day!

Who can understand a Plan?
Wind moves clouds, bringing cold...
He is God, He is a man,
And we need Him more, then gold!




Дмитрий Якубов, 2011

Сертификат Поэзия.ру: серия 1237 № 86264 от 24.03.2011

0 | 0 | 2868 | 20.04.2024. 10:00:19

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.