Дата: 27-07-2014 | 15:12:22
Журналістська жовтяниця,
мімікрична попільниця,
та обдурення олжею…
Та афекти ще оті…
Потім, як?
Іржа та жовч…
Ще?!
Хворобою юродства,
щоб у голови втовкти…
Вас купують – продавайтеся,
забажають – оддавайтеся…
На блакитному оці,
брешуть, брешуть, брешуть, брешуть,
при тарані - бовдури.
Та, ще й…
Пускають міхури.
А в кінці, коли забрешуть,
чешуть, чешуть, чешуть, чешуть,
в душу пирснувши сльозою…
Про свободу і про правду!
та про совість…
Ще й про честь,
ніжно, ніжно - упирі,
то ж, присмокчуться й заразять,
чим накажуть…
Чим накажуть!
…Всім, чим хоче їх господар.
Ну, а після.
Ну!
А після!!!
Просічуть на аж два, О!
Вигризаючи нутро.
Ицхак Скородинский, 2014
Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 106565 от 27.07.2014
0 | 1 | 1450 | 21.11.2024. 21:34:32
Произведение оценили (+): []
Произведение оценили (-): []
Тема: Re: Журналістська жовтяниця Ицхак Скородинский
Автор Пётр Долголенко
Дата: 27-07-2014 | 17:01:04
На Украине уже стало традицией - после очередной революции какой-нибудь телеканал всем коллективом появляется на телеэкране и заявляет, что их вынуждали говорить неправду, но с этого момента они клянутся быть честными...
И так до следующей смены власти...