Калядныя песні

Дата: 13-01-2005 | 08:54:46

Калядныя песні дзеці спявалі,
Трапіўшы раптам да нашых дзвярэй.
Іх галасы, як на шыі каралі
Вельмі прыгожа... Хварэй, не хварэй,
А адчыніць усяроўна спакуса,
Каб адарыць чым-нібудзь спевакоў.
Цукеркі даю без усякіх прымусаў
І запрашаю праз год іх ізноў.




Зенкевич Александр, 2005

Сертификат Поэзия.ру: серия 723 № 30876 от 13.01.2005

0 | 2 | 6676 | 27.04.2024. 04:53:23

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Тема: Re: Калядныя песні Зенкевич Александр

Автор Лика

Дата: 13-01-2005 | 10:55:19

Да..очень красиво........с кораллами на шее...
И ты, Саш... колядовал? Не удивлюсь:)))) С детками вместе..
И тебе - конфетки..за красивый стишок!.
Со Старым Новым...тебя И - счастья много !
Л.

Саша! Поздравляю со старым Новым годом!
Где ты был так долго?
Сею-вею-посеваю,
С Новым годом поздравляю!
Это из русской народной песенки на новый год.
Ирина.