"І слух, і зір безслізно прокляну..."

І слух, і зір безслізно прокляну,
Без сліз полину тінню в рінь дніпрову,
за вічний сон віддавши явину,
де дьявольським оркестром чужомову

відомський тупіт з ночі до рання,
і мчить сполохано Вкраїна від Вкраїни,
неначе вершник з вбитого коня
в тисячолітньо-вічному падінні.




Александр Резник, 2004

Сертификат Поэзия.ру: серия 757 № 28266 от 15.10.2004

0 | 2 | 2368 | 20.04.2024. 07:20:46

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Украинский язык...он тоже - музыка...