Дата: 06-01-2023 | 19:33:20
דער געזאַנג-לימוד
אַ מענטש
האָט אויסגעטראַכט אַ שטײַג
פֿריִער
פֿון פֿליגל
אין שטײַגן
זינגען בפֿאַליגלטע
וועגן דער פֿרײַהייט
פֿון פֿלוג
אַפֿר די שטײַגן
זינגען אָנפֿליגלדיקע
וועגן יושר
פֿון שטײַגן
Перевел на идиш
Исроэл Некрасов
Der gezang-limed
A mentsh
Hot oysgetrakht a shtayg
Frier
Fun fligl
In shtaygn
Zingen bafliglte
Vegn der frayhayt
Fun flug
Far di shtaygn
Zingen onfligldike
Vegn yoysher
Fun shtaygn
Перевел Исроэл Некрасов
УРОК ПЕНИЯ
Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья
В клетках
поют крылатые
о свободе
полета
Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток
Вячеслав Куприянов, 2023
Сертификат Поэзия.ру: серия 1109 № 172364 от 06.01.2023
0 | 0 | 294 | 17.11.2024. 15:47:42
Произведение оценили (+): []
Произведение оценили (-): []
Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.