Біжи, бо вб'ють

Коли застали нас –

Як зойкала:

Ріднесенький, біжи! Біжи, бо вб'ють!


Я виплигнув в імлу.

...І в хащі.

Цаплений бузок,

розсерджений зневір'ям,

хльостав мене п'ятірнями вологими,

та віти

...дряпали до крові пику,

бо намагалися

...вернути.


Захисти!!!

Я кинувся у яр,

котився колобком,

петляв, почувши матюки.

Під свист картечі...

Уйшов.


А після

...відходив, занурившися у стіг,

і в напівсні,

тремтячи,

від холоду і щастя, згадував.

Медвяне світло нашої любові.

Та шльопання бузку.

...А по тепер, я вже не пам'ятаю чий

той присмак, що гірчить,

на розкривавлених губах,

розтерзаних тобою,

тією,

в безрік,

в лихоманку,

...ніччю.





Ицхак Скородинский, 2016

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 118131 от 13.02.2016

1 | 2 | 1244 | 25.04.2024. 18:10:11

Произведение оценили (+): ["Нина Есипенко (Флейта Бутугычаг) °"]

Произведение оценили (-): []


Чудово.

L!


пс. вот где шедевр-то эротической поэзии! - если уж на  т о  пошло...

))

Спасибо, Нина.