Дата: 24-01-2013 | 23:35:12
Спустошеним
в нашій великій біблейській країні
простору не вистачає…
І вони задихаються,
не захопивши нічого
з того,
що якби й захотіли б…
Ось…
Жорстоким…
Їм серця бракує ,
І тому ламає їх всіх
гонитва у час полювання…
Таких…
Грають втемну…
Та аж до могили…
* * *
Останні…
Що бачать ясно…
Теж вмирають…
Шпалерами висячи…
Убік шкереберть.
Ицхак Скородинский, 2013
Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 97310 от 24.01.2013
0 | 0 | 1445 | 22.11.2024. 02:40:18
Произведение оценили (+): []
Произведение оценили (-): []
Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.