Последна битка

Последна битка.
Губим я, приятелю!
Натриха ни носа,
не станахме
предатели.
Прокобата
е липса
на характер.
На три
трупът се
плисва
на асфалта.
Създателят!?
Създал е
изкупление.
След двеста
загуби и триста
поражения
войната
ще спечелим
без съмнение.




Петър Иванов Калинов, 2012

Сертификат Поэзия.ру: серия 1338 № 92480 от 27.03.2012

0 | 0 | 1395 | 29.03.2024. 00:57:23

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.