Предателят

Предателят
мрази страната ни.
Омразата
лази в червата му.
Невежата
е роб до гроб.

Изпива
чаша вино робът.
Преспива
с чуждата жена.
Пиян
въргаля се на пода
и сваля гащи
пред властта
на шибания сатана.

Предателят
е роб до гроб.

Той мрази
своите,
не вярва в Бог.
Зараза носи
и отровата
на чуждия
порок.




Петър Иванов Калинов, 2011

Сертификат Поэзия.ру: серия 1338 № 85596 от 21.02.2011

0 | 0 | 1847 | 18.04.2024. 22:56:14

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.