Цёплы малінавы звон

Цёплы малінавы звон –

вецер гудзе ў званіцы.

Хор таполяў за акном,

ён паўтарае…


О, Божа!

Балюча ж!!!


Зябка

ў бясснежжа глядзець

на памірання свабоды.


І не турбавацца аб тым – жыць…


Або ў смерць гэты звон…




Ицхак Скородинский, 2024

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 183660 от 08.07.2024

2 | 0 | 122 | 08.09.2024. 04:01:21

Произведение оценили (+): ["Аркадий Шляпинтох", "Нина Есипенко (Флейта Бутугычаг) °"]

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.