У дні новорічні

Дата: 12-01-2020 | 16:04:41

Люди, звісно, як завжди, не вічні

і не знають у дні новорічні,

що чекає на них навіть нині,

не в майбутній задимленій днині.

 

В круторогому наче тумані,

живемо ми щоденно в обмані,

більше нас знає яблуні гілка

чи годинника збуджена стрілка.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Та у дні чарівні новорічні

все ж плекаємо мрії одвічні…

Не набити щоб ще одну гулю,

у кишені тримаємо дулю.




Юрий Ош , 2020

Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 149556 от 12.01.2020

0 | 0 | 559 | 24.04.2024. 04:37:58

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.