Осінній потяг

Дата: 23-10-2019 | 14:12:42

Пора осіння верх бере:

вдягає жовто-бурий одяг

і роздає квитки на потяг,

мов у святкове кабаре.

 

І тепловоз уже димить,

злегенька сіпає вагони.

Береза лист на землю ронить

у цю багряно-жовту мить.

 

Палає клен, як семафор.

Я проводжаю файний потяг…

За українську осінь потім

піду молитися в собор.




Юрий Ош , 2019

Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 146813 от 23.10.2019

0 | 0 | 487 | 20.04.2024. 08:01:04

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.