Автор: Юрий Ош
Дата: 07-07-2019 | 21:18:07
Ніколи снайпером не був,
бо не було у цім потреби,
я жив тоді в таку добу,
коли мінялися портрети.
Але змінилися часи,
як в космосі протуберанці,
фасад змінили для краси,
при владі знов самі засранці.
Отож жалію я тепер,
що я не снайпер на сьогодні:
хоч одного б із них попер,
куди не ходять раки жодні.
Юрий Ош , 2019
Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 144386 от 07.07.2019
0 | 0 | 608 | 23.11.2024. 14:25:47
Произведение оценили (+): []
Произведение оценили (-): []
Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.