Политическо

Да спечелиш –

няма да спечелиш!

Отлита ятото

във чуждите

предели.

Да успееш –

няма да успееш!

Носи си кръста

с чест,

приятелю,

и забрави

трупа

и мавзолея.





Петър Иванов Калинов, 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1338 № 135301 от 01.07.2018

0 | 0 | 757 | 24.04.2024. 19:51:48

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.