Автор: Олег Озарянин
Дата: 30-03-2018 | 18:36:33
Гарна осінь в Україні:
Запах сіна, ліс в малині,
Горобини в павутинні,
Мов дівчата у стрічках.
І зимою в Україні:
То мороз, що серце стигне,
То під сонцем плаче іній
Несміяною в сльозах.
А весною в Україні
Всі привітні та гостинні:
Як на радужній картині,
Все цвіте, радіє – ах!
Славне літо в Україні:
Променем в аквамарині,
Зелень трав і неба сині
Відбиваються в очах.
Тільки зараз в Україні:
Сморід гару, смак полину,
Сльози вдів і плач за сином,
Та прокляття на губах,
І – тривога в небесах...
Олег Озарянин, 2018
Сертификат Поэзия.ру: серия 1027 № 133443 от 30.03.2018
1 | 0 | 926 | 17.11.2024. 11:29:50
Произведение оценили (+): ["Нина Есипенко (Флейта Бутугычаг) °"]
Произведение оценили (-): []
Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.