Автор: Юрий Ош
Дата: 21-03-2018 | 15:00:21
Ще навкруги сніги, сніги,
річки стискають береги,
та видно, начебто здаля,
як прокидається земля.
Цвірінь-цвірінькають оці
завжди вертливі горобці,
сріблясто-сині бурульки
під дахом плачуть залюбки.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Я сну вже волю не даю,
бо думку думаю свою,
щоб до землі раніше встать
і з добрим ранком привітать.
Юрий Ош , 2018
Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 133280 от 21.03.2018
0 | 0 | 865 | 23.11.2024. 14:12:27
Произведение оценили (+): []
Произведение оценили (-): []
Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.