Блюз

Дата: 21-03-2018 | 14:53:56

Рука не тягнеться до чуда,

до чудодійного письма,

в душі, неначебто заблуда,

вже поселилася зима.

 

Думки, буває, колобродять

у посивілій голові,

вони у мене десь насподі

самі, як кажуть, по собі.

 

Отак міркуючи, раптово

на думці сам себе ловлю:

але в цю мить віршую знову,

немов старий танцюю блюз.





Юрий Ош , 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 133279 от 21.03.2018

0 | 0 | 780 | 20.04.2024. 01:30:40

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.