Автор: Юрий Ош
Дата: 16-01-2018 | 18:38:00
Люблю з дитинства мiй Донбас,
бо там живе моє коріння.
Тепер я чую раз у раз
про нього кволе голосіння.
Ховають начебто його
у гробове оте склепіння,
де не горітиме вогонь
тепла і світла воскресіння.
Та незважаючи нв час,
коли волають навіжені,
постане знову мій Донбас,
відноаиться, мов птиця фенікс.
Юрий Ош , 2018
Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 131923 от 16.01.2018
0 | 0 | 922 | 23.11.2024. 14:02:48
Произведение оценили (+): []
Произведение оценили (-): []
Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.