Суниця

Дата: 12-01-2018 | 14:29:36

Я бачу сни, де ми іще удвох,

Шалено віддані та ще ні в чім не винні,
Роздягнені, у росах вдаль йдемо,
П'яніючи з настоїв луговини.

Простоволоса, з маківками щік,
Богинею над річкою туману
Пливеш. А спереду, неподалік,
Суницями виблискує поляна.

Кривавих ягід стиглий аромат
Нас вабить до угідь земного раю.
І я, тебе жадаючи стократ,
В твоїх очах, як у вогні, згораю.

Лише кровинки виловивши з трав,
Твоя рука до губ моїх підносить,
Як ти, мене по імені назвав,
Легким серпанком танеш поміж сосен...

І я кричу: "Спинися! Не щезай!"
Та прокидаюсь, більш мені не спиться...
А по щоці моїй повзе сльоза,
Густа, червона, схожа на суницю.


на фото: малюнок до цього мого вірша
художниці з Житомира Катерини Дацун





Олег Озарянин, 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1027 № 131848 от 12.01.2018

1 | 0 | 1019 | 18.04.2024. 13:27:25

Произведение оценили (+): ["Ицхак Скородинский"]

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.