Дата: 28-11-2015 | 12:42:45
Прожэкт - Мир билингве
Стрази пристрасті зрізали панцир лиця.
...Та й дісталися серця
Воно причаїлося...
Б'ється - не б'ється...
Вже майже не б'ється...
...Здається.
Задається, задається, наймачці задається!
Той, що гляне на мене з надією,
...та.
Та нема і не буде в пустелі, де я доживаю,
отой бідолахи
...такої.
Зачерствіла земля тут.
Й повітря.
неначе
...шкребком по залізу.
Ицхак Скородинский, 2015
Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 116285 от 28.11.2015
0 | 0 | 1170 | 21.11.2024. 21:36:45
Произведение оценили (+): []
Произведение оценили (-): []
Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.