От, ще, чудасія - химера гадюча…



А вірш цей і зовсім…
Химерою злючою, той, що вночі шарудить у татьбах…
Відбувся, згорнувся і стих…
Хитруванець.
Примружив очко бегемотячий, і…
Мурличе та куркою хворою квокче про те, що…
Без прикрощів розуму сенсу немає…
Щоб серце дівчиську замаявши, жити таким.

А все це…
Тому, що?
Тому що, така лише в снах, якою і в злиднях твоїх, гріховодник, заспала б тебе,у-у-у, кошлатий шкарбун…
Бо-о-о!!!
З такою ніколи не статись тобі, бо…
Тюхтія болячий, лошачий, блошачий, по кривді своїй помираючий в дур-день…
Горбякою скорчившись, мирно хропи на печі, позіхаючи вщент…
Про що навіть і не зітхнути нам разом…
І, не…

А все це…
Тому, що…

І я,
я такий же…

Ужак та їжак, ще байдак та сліпак,і так далі…
І далі…
Ще далі.

І вже…

Навіки все це, бо це все…
До труни нам з тобою, гудлак…




Ицхак Скородинский, 2014

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 106448 от 20.07.2014

0 | 0 | 1324 | 24.04.2024. 11:13:34

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.