Репаній музі моїй


Ані жити немає, ні вмерти,
ані вільно дихнути нема!
Василь Стус

У, галАйдиха – приблуда…
Що?!
У серці – ніж…
Босодуж життям крокуєш…
Босоніж…

Розжувала норов чвара…
Подавись скориною!
Сто чортів на…
Душу чисту…

…Пороснуло по росі.

Білою вербиною.




Ицхак Скородинский, 2014

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 106348 от 15.07.2014

0 | 0 | 1289 | 19.04.2024. 09:40:06

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.