Танцуват

Танцуват
уличните
просяци.
Страхливецът
по улицата
носи се.
Хвърчат
безмислени
въпросите.
Страхливецът
съм аз
и аз съм
просякът,
И моля се
За милостта Ти,
Господи!




Петър Иванов Калинов, 2011

Сертификат Поэзия.ру: серия 1338 № 85031 от 24.01.2011

0 | 0 | 2184 | 27.04.2024. 07:54:02

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.