Чарцяка балотны

Чарцяка балотны,

ён зладзіў табою,

прынадай начною,

спакусу апошнюю мне.



Дрынчаў на
сэрцайкі,
цягнуў з цябе жылы,
каб толькі,
ды хоць бы,
на ночку
і ты закахалася ў мяне.



І што ты тут зробіш,

танулі мы ў дрыгве,

дзе страсці

мацнейшы

за розум...



А гонару, гонару цьма.



Бывае такое, пра што не шкадуеш,

але...

Балюча, аб, як жа балюча,
пра тое і потым,
усім нам,
начамі,
аб чарах тых
у нашым жыцці...


Успамінаць.








Ицхак Скородинский, 2023

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 179154 от 17.12.2023

2 | 0 | 139 | 02.05.2024. 01:21:45

Произведение оценили (+): ["Екатерина Камаева", "Нина Есипенко (Флейта Бутугычаг) °"]

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.