The bird of night

The bird of night,

I’ve seen your flight.

You’ve drawn the sky from east to west.

Where did you fly? Where is your nest?


Your line was clear –

Your God is fair...

Where is my line, lost in the dark?

When will my God show it by Spark?




Яков Цемель, 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1551 № 137034 от 20.09.2018

0 | 0 | 850 | 02.05.2024. 22:45:30

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.