Доброго ранку!

Дата: 21-03-2018 | 15:00:21

Ще навкруги сніги, сніги,

річки стискають береги,

та видно, начебто здаля,

як прокидається земля.

Цвірінь-цвірінькають оці

завжди вертливі горобці,

сріблясто-сині бурульки

під дахом плачуть залюбки.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Я сну вже волю не даю,

бо думку думаю свою,

щоб до землі раніше встать

і з добрим ранком привітать.





Юрий Ош , 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1545 № 133280 от 21.03.2018

0 | 0 | 803 | 26.04.2024. 12:41:57

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.