Крізь дур-зілля березілля


Кілька крапель по лисині цяпнуло
і розтануло щось у душі…

До злиття.

Зачепило, розплеснуло…

Блискавка
освітила на мить мавбуття.
Груди стисла лукава обсесія,
що…

Приречення без відчуття,
все що є…

У безкрайості скреслого,
я,
той пес,
що із хати здихати біжить,
в забуття…




Ицхак Скородинский, 2013

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 99021 от 03.05.2013

0 | 0 | 1390 | 28.03.2024. 16:43:02

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.