Тертями тіло об тіло, амурний вогонь добуваючи


(Прожект Мир билингве)

Тертям тіло об тіло, любовний вогонь добуваючи,
кремінь об кремінь душі,
висікаючи іскри грайливі з очей,
не розуміли ми - це все, обманка єства,
що головне в дійстві тім…
Хитросплетіння…
Хитросплетіння невидимих першопричин…
Все,
щоб новітнє життя на Землі зародити.
І…
Ось, у душу твою вже вдивляються очі…
Очі коханих твоїх,
внуча й унученьки…




Ицхак Скородинский, 2012

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 96399 от 03.12.2012

0 | 1 | 1549 | 20.04.2024. 08:54:15

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []