Продавам

„Иисус изгони търговците от храма”

Продавам отлично,
прилично купувам
различните стоки
в натура.

Продавам
на всички
от всичко
купувам,
и приказен
доход
сънувам.

Продавам
се лично,
в наличност
купувам,
в калния
поход
съм
арестуван!




Петър Иванов Калинов, 2012

Сертификат Поэзия.ру: серия 1338 № 94396 от 31.07.2012

0 | 0 | 1379 | 24.04.2024. 20:43:02

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.