Камен бряг

Камен бряг.
Не закачайте
мъртвите камъни.
Те само спят
в далечни,
отровени храмове.
Вечен бяг.
Не докосвайте
мъртвите блянове.
Те само спят,
уморени във
газови камери.
Мъртъв зов.
Не доближавай
морето с нечисто сърце.
Сърце от любов
не ранявай с ръждиви,
изгнили ръце.




Петър Иванов Калинов, 2010

Сертификат Поэзия.ру: серия 1338 № 82300 от 01.09.2010

0 | 0 | 1639 | 16.04.2024. 09:56:17

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.