Шлях до Раю

Колись, напевно я не знаю,
Мабуть у сиву давнину,
Забули люди шлях до Раю,
І з того часу не одну,

Стежин чимало натоптали,
Несучи лихо на собі.
І не дійшовши, помирали,
Невзмозі жити у журбі.

У кожного своя стежина,
А був один великий шлях.
Колись і я туди порину,
Шукати стежку в небесах.

Знайду, чи не знайду – не знаю,
Я все життя її шукаю…




Сазонов В П, 2005

Сертификат Поэзия.ру: серия 778 № 35494 от 24.06.2005

0 | 0 | 2039 | 19.04.2024. 07:07:14

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.