My little sun ...

Дата: 30-11-2004 | 12:19:53

My little sun, my little girl,
You've born not on the earth at all,
I like your pretty darling eyes,
I want to see in them sometimes.

My little sun, my little girl,
I never saw such beautiful pearl,
Your breasts are so delightful soft,
I want to caress them oft.

My little sun, my little girl,
I can for you to sell my soul,
Your body makes me shake in fever,
I want to plunge into for ever!




Шрейбер Б., 2004

Сертификат Поэзия.ру: серия 670 № 29719 от 30.11.2004

0 | 0 | 1995 | 25.04.2024. 08:01:01

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.