Лікарю! Допоможіть, благаю!

Дата: 09-03-2018 | 15:06:35

Припах лікарняний, специфічний.
Блідість стін. Надія на останнє.
Лікарю! Я пацієнт незвичний,
Прошу порятунку від кохання.


Лікарю! Допоможіть, благаю!
Щось коліть, бо не знесу відмови.
Як же так і що це означає?!
"Не існує ліків від любові..."


Як це – не існує? Біль нестерпний.
Тож чому безсила медицина?
Лікарю! Зробіть хоч щось дотепне
Та усуньте головну причину:


Тут, лівіше – те, що так неволить,
Під уразливим заслоном ребер,
Зосередженням тяжкого болю
Кожен день мій нищить без потреби.


Що так ниє? Серце тут звичайне?
Це від нього щем і аритмія?
Видаляйте, лікарю, негайно!
Неможливо? Я не розумію...


Лікарю! Тож проявіть турботу!
Дайте від сердечних ран мікстуру!
Що там на рентгенівському фото?
В серці рана від стріли Амура?


Як тепер кохання кровотечу
Зупинить, до серця знов відразу
Повернувши спокій й порожнечу?
Що ви прописали?

Трохи часу?!


на фото: малюнок до цього мого вірша
художниці з Житомира Катерини Дацун





Олег Озарянин, 2018

Сертификат Поэзия.ру: серия 1027 № 133059 от 09.03.2018

0 | 0 | 833 | 24.04.2024. 07:02:54

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.