Коли, не в змозі більш протистоять...

Дата: 23-12-2017 | 12:44:52

Коли, не в змозі більш протистоять
Весні, що знов повернеться сумлінно,
Я прокрадуся, наче спритний тать,
До Вас у сад, де стану на коліна

Перед святим розп'яттям Ваших рук,
З букетом мальв – духмяних, божевільних! –
Мій милий, мій жаданий, ніжний друг! –
Я, Ваш палкий та відданий прихильник,

Вимолювати буду про одне:
Прощанням не зіпсуйте тої миті,
Бо світитесь Ви в серці у мене,
Неначе жилка золота в граніті.


на фото: малюнок до цього мого вірша
художниці з Житомира Катерини Дацун





Олег Озарянин, 2017

Сертификат Поэзия.ру: серия 1027 № 131433 от 23.12.2017

1 | 0 | 941 | 24.04.2024. 13:39:15

Произведение оценили (+): ["Валентин Литвинов"]

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.