Логично

Членувах някога във ЕТА,
за правда гладен бях в Совето,
понякога ядях дръвцето,
понякога минавах метър.

Надежда всяка оставете!
От член на ИРА
станах Хеви метъл :)




Петър Иванов Калинов, 2016

Сертификат Поэзия.ру: серия 1338 № 120343 от 01.06.2016

1 | 3 | 1188 | 29.03.2024. 14:35:48

Произведение оценили (+): ["Нина Есипенко (Флейта Бутугычаг) °"]

Произведение оценили (-): []


смысл (по логике) понятен. правда, не совсем ясно, о каком метре идет речь.

Но рифма ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛАСЬ!

"метър - метъл ". (шикарно!)


... теперь-то уж герою не приходится кушать дръвцето,

а, Петър? )

L.

Опять будет кушать, Нина :) У него такая же природа :)

Логично!!!!!!!!!!!!