Полет

Крилете ми,
замръзнали
от полет
да те търся.
Устните ми
прецъфтели
вишни.
Вярата ми,
хвърчило
без вятър.
Аз съм записана
последна
страница
в тетрадката
на твойто вчера.
Понякога, ще ме
разглеждаш
със носталгия.
За да видиш
колко красиво
сме можели
да пишем.
Заедно.
Някога....




Диляна Велева, 2016

Сертификат Поэзия.ру: серия 1620 № 117196 от 04.01.2016

1 | 0 | 1260 | 19.04.2024. 21:15:32

Произведение оценили (+): ["Петър Иванов Калинов"]

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.