.І повітря, шкребком по залізу

Прожэкт - Мир билингве


Стрази пристрасті зрізали панцир лиця.

...Та й дісталися серця

Воно причаїлося...

Б'ється - не б'ється...

Вже майже не б'ється...

...Здається.


Задається, задається, наймачці задається!

Той, що гляне на мене з надією,

...та.


Та нема і не буде в пустелі, де я доживаю,

отой бідолахи

...такої.

Зачерствіла земля тут.


Й повітря.

неначе

...шкребком по залізу.





Ицхак Скородинский, 2015

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 116285 от 28.11.2015

0 | 0 | 1101 | 25.04.2024. 19:55:07

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.