Мої білі і вільні

(Прожект Билингва)


Білогрудою зграєю сплутавшись вщент, строфи-лелеки-смереки, у скипаючому просторі прадавніх періодів верлібрів моїх, переплітаючи поривами завірюхи сліпучої - сенс, дзвенять бджілками у прозорих роях букв, з яких ліплю натхненне, слово і слово, і слово…
А потім, сплутавши стихлий клубок, звично тягну з нього нитку Аріаднину, щоб гукати сичем: - Чорних віршів – ніколи, ніколи, ніколи!!!




Ицхак Скородинский, 2014

Сертификат Поэзия.ру: серия 1014 № 105330 от 18.05.2014

0 | 0 | 1284 | 25.04.2024. 20:00:36

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.