Сновиддя



…вий коло хати!

Стиглі червневі бомби –
врожай сорок першого року.
Над вишнями гудуть.
Повільні та волохаті.

Замкнуте коло хати.
Сновиддя риють колодязі
В безодні моїх очей.

Снити вами.
В домовинці росу колихати.




Алексей Торхов, 2014

Сертификат Поэзия.ру: серия 956 № 104193 от 19.03.2014

0 | 0 | 1278 | 28.03.2024. 17:10:03

Произведение оценили (+): []

Произведение оценили (-): []


Комментариев пока нет. Приглашаем Вас прокомментировать публикацию.